Advent u našem gradu počinje sutra otvaranjem klizališta i paljenjem prve adventske svijeće

939 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 30. studeni 2018. – U bogatom programu ovogodišnjeg „Adventa u našem gradu „ je čak 25 različitih događanja. Organiziraju ih Grad Nova Gradiška, Turistička zajednica i Pučko otvoreno učilište MAR pa će Novogradiščani i njihovi gosti moći tijekom prosinca uživati u brojnim događanjima. Dakako, neće izostati ni dolazak sv. Nikele i Djeda Božićnjak. Radovati će se djeca, a oni stariji družiti se uz kuhano vino i čaj.

Adventski kalendar Nove Gradiške ove je godine bogatiji nego ikad svakodnevnim događanjima od 1. do 31. prosinca.

“Adventska priča” u Novoj Gradiški kreće već sutra 1. prosinca OTVORENJEM KLIZALIŠTA na SREDIŠNJEM GRADSKOG TRGU u 11 sati , a službeno otvorenje ADVENTA U NAŠEM GRADU je u 19 na TRGU ispred CRKVE BZBDM gdje će se upaliti PRVA ADVENTSKA SVIJEĆA uz kuhano vino i nastup CRKVENOG ZBORA.

Dobro došli na OTVORENJE ADVENTA U NAŠEM GRADU, ali i tijekom prosinca uživati u ostalim događanjima.

Uz Gradsku glazbu će se pjevati i plesati, gledati filmovi i kazališne predstave i klizati. Sv. Nikolu u grad će dovesti članovi Konjogojske udruge „Konji bili, konji vrani“, a sa darovima će doći i Djed Božićnjak. Na tradicionalnom adventskom sajmu u Društvenom domu moći će se kupiti kvalitetni domaći proizvodi i družiti. Slavonski dućan, također, organizira jedno od duženja uz kuhano vino i rakiju i božićne kolače.

Related Post

VATROGASCI GRADA NOVA GRADIŠKA

Autor - 30/04/2014 0
Dan Sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca 04. svibnja 2014. godine novogradiški će vatrogasci obilježiti demonstriranjem svojih aktivnosti i vatrogasnih vještina