DRSKE KRAĐE: Staricama otrgnuli lančić s vrata

350 0

8. srpanj 2013. – Dvije žene su u petak, u Policijskoj postaji

Slavonski Brod, prijavile drske krađe. U prvom slučaju, u petak, oko 22 sata, u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulica D. Rakovca i V. Nazora, nepoznata mlađa muška osoba je prišla 61-godišnjakinji, otrgnuvši joj lančić s vrata. Drugi slučaj se dogodio 3. srpnja, oko 9 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Kvaternikove i Držićeve ulice, kada je 80-godišnjakinji prišla nepoznata ženska osoba, pitajući ju za jednu ulicu u Slavonskom Brodu, te joj je tijekom razgovora otrgnula lančić s vrata. Policija traga za počiniteljima kaznenih djela.

 

UHVAĆEN NA GRANICI S 9,84 GRAMA KOKAINA – Policijski službenici su u petak, oko 22 sata, u suradnji sa carinom, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontrolirali osobni automobil BMW, kojim je upravljao 29-godišnjak sa slavonsko-brodskog područja. Tom prilikom su pronašli 9,84 grama opojne droge tipa kokain. Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

 

REZULTATI AKCIJE „MOPEDI I MOTOCIKLI“ – Prometni policajci su između ostaloga u području prometa, u petak, od 11 do 15 sati, proveli akciju pod nazivom „Mopedi i motocikli“, obrativši posebnu pozornost na vozače mopeda i motocikala, obzirom da u slučaju prometnih nesreća, nastaju teške posljedice po život i tijelo upravo ove kategorije sudionika u prometu, a s ciljem poboljšanja stanja sigurnosti u prometu. U sklopu akcije, policijski službenici su utvrdili 16 prekršaja i to po dva (2) prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, nenošenja vozačke i prometne dozvole, te po jedan (1) prekršaj kao što su: nenošenje zaštitne kacige, pretjecanje i obilaženje, neregistriran, brzina, tehnička neispravnost, istek prometne dozvole, preinačavanje homologacije – blokada motora, svjetla, ne odjavljivanje vozila, osiguranje vozila). Dva mopeda su upućena na izvanredni tehnički pregled, kojom prilikom su utvrđene tehničke nepravilnosti

Related Post