Edukacije za sve buduće i sadašnje poduzetnike

749 0
Poštovani poduzetnici i svi oni koji ćete to tek biti,

imajući u vidu sve veći broj poduzetnica i poduzetnika koji posluju na području Grada Nove Gradiške, ali i svih onih koji bi željeli imati svoje tvrtke ili obrte, u proljeće ove godine kreće ciklus šest besplatnih edukacije za sve buduće i sadašnje poduzetnike.

Edukacije su rezultat zajedničke suradnje Grada Nove Gradiške i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, te su besplatne za sve sudionice i sudionike. Provode se kao dio aktivnosti iz projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva, u kojemu je Nova Gradiška među prvim gradovima u Europi.

EDUKACIJE ĆE SE PROVODITI
u prostorima Vijećnice Grada Nove Gradiške
Trg Kralja Tomislava 1
od 16:00 do 20:00 sati

Termini i teme edukacija

  • 30. ožujka 2017. – Ja (ne)mogu biti poduzetnik! – 4 školska sata
  • 05. travnja 2017. – Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci – 4 školska sata
  • 11. travnja 2017. – Trendovi budućnosti – danas predviđamo, da sutra djelujemo – 4 školska sata
  • 28. travnja 2017. – Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha
  • 05. svibnja 2017. – Osnove poslovnog procesa – računovodstvo, kadrovski potencijali, digitalni marketing, web i grafički dizajn – vizualno brendiranje, prava pomoć i nedoumice
  • 17. svibnja 2017. – Ja sam prodajni čarobnjak – edukacija koja unapređuje sales tehnike (EVAULACIJA EDUKACIJA , PODJELA CERTIFIKATA)

Prijave za sudjelovanje na besplatnim edukacijama u Novoj Gradiški za poduzetnike i sve one koji će to tek biti obavljaju se na e-mail: info@poduzetnica.hr ili mobitel: 091 519 09 23

Related Post