FRAJLE U NOVOJ GRADIŠKI: Četiri Dame, Jedan Show

2471 0

NOVA GRADIŠKA, 17. rujna 2019. – Pučko otvoreno učilište MAR najavljuje koncert grupe Frajle koji će se održati u utorak, 22. 10. s početkom u 20,00 sati u Domu kulture. Za ovu glazbenu poslasticu ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7,00 do 15,00. Cijena ulaznice je 100 kuna.
Četiri dame… Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Četiri vokala i dvije akustične gitare ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari, jesu. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni s kojom privlače publiku različitih muzičkih usmjerenja.
… jedan show! The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tijekom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rok, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka glazbene scene.

Related Post