INDUSTRIJSKI PARK NOVA GRADIŠKA

843 0

NOVA GRADIŠKA, 18. rujna 2015. – Završena je izgradnja nove tvornice Klimaopreme u Industrijskom parku Nova Gradiška. Tehnički prijem je zakazan za 28. rujna, a nakon dobivanja uporabne dozvole

i opremanja s proizvodnjom se planira početi sredinom listopada. U prvoj godini proizvodnje zaposlit će se 50 djelatnika. Gradonačelnik Željko Bigović očekuje otvaranje i novih radnih mjesta. Uz planirani rast proizvodnje u konačnici će Klima oprema zapošljavati 150 do 200 djelatnika.

U utorak su izgrađenu tvornicu, uz gradonačelnika Bigovića, razgledali i čelni ljudi Agencije za investicije i konkurentnost RH, koji su predvođeni Damirom Novinićem, bili u posjeti Industrijskom parku Nova Gradiška. Kako je istaknuto primjeri tvornica Atlantic grupe i Klima opreme potvrđuju konkurentnost i atraktivnost novogradiškog Industrijskog parka.

 

KLIMAOPREMA d.d. vodeći je hrvatski proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore. Više od 35 godina isporučuje proizvode u mnoge zemlje Europe. Moderno organiziranu proizvodnu tvrtku čine vrhunski stručnjaci, moderan strojni park, ispitni laboratorij, ERP informatički sustav za upravljanje poslovnim procesima, certificirani sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, program za odabir proizvoda, te nove tehnologije i proizvodi.

KLIMAOPREMA zapošljava 150 djelatnika na centralnoj lokaciji i sjedištu u Samoboru.

Related Post