IOŠ NOVA GRADIŠKA:

637 0

NOVA GRADIŠKA, 21. veljače 2014. – Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je danas domaćin međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

Škola je ugostila 20 najboljih učenika iz sedam županija i deset mentora . Učenici su imali priliku pokazati što su učili, a najbolji izboriti plasman na državno natjecanje koje će se u travnju održati u Zagrebu. Uz praktični rad rješavali su testove znanja.

 

Na otvaranju natjecanja prigodan program priredili su učenici škole domaćina predvođeni prof. Dubravkom Kit Sremac.

-Imamo iskustvo u provedbi ovih natjecanja i tim ljudi koji ih organiziraju pa je i to bio razlog da natjecatelji iz naše škole i Nove Gradiške odu zadovolji i s pozitivnim dojmovima – kazao je ravnatelj prof. Mijo Matošević.

Uz Industrijsko-obrtničku školu Nova Gradiška organizatori natjecanja bili su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Brodsko-posavska županija.

 

Related Post

OSNOVNA ŠKOLA LJUDEVITA GAJA

Autor - 15/06/2015 0
Priznanja su dobili učenici koji su ostvarili zavidne rezultate na raznim natjecanjima i učenicima osmih razreda „naj osmašima“ koji su…

PARAOLIMPIJSKI ŠKOLSKI DAN

Autor - 15/05/2012 0
Paraolimpijski školski dan je stvaranje svjesnosti i mijenjanje stavova o osobama s invaliditetom, te djeci s poteškoćama. NOVA GRADIŠKA, 15.…