IZBORNI ZBOR HSP AS DAVOR

681 0

Izborni zbor održan je u nazočnosti čelnika HSP AS Ivana Tepeša, Željka Bokulića, Tomislava Vlajnića i Daria Marenića

DAVOR, 22. ožujak 2015. – Na jučer održanom Izbornom zboru Općinske podružnice HSP AS Davor za predsjednicu je izabrana Ankica Matošević, a za dopredsjednike Danijel Marjanović i Željko Filipović,

za tajnicu Sara Simić i rizničarku Marija Filipović. Uz njih ostali članovi Izvršnog odbora su Dragan Matošević, Alojz Gelemanović, Robert Relković i Igor Matošević.

Zahvaljujući se na ukazanom povjerenju nova je predsjednica izrazila uvjerenje da će HSP AS u Davoru s novim Izvršnim odborom biti jači, prikupiti više članova i biti snažniji u ostvarivanju cilja na parlamentarnim izborima, a na izborima u općini dobiti bar jednog vijećnika.

Davor perjanica domoljublja i pravaštva

Izborni zbor održan je pod predsjedanjem Katice Golubičić, a u nazočnosti čelnika stranke: predsjednika Ivana Tepeša, političkog tajnika Željka Bokulića, predsjednika Glavnog stana i predsjednik ŽV HSP AS Brodsko-posavske županije dr. Tomislava Vlajnića i Daria Marenića, dopredsjednika HSP AS, člana Predsjedništva i član Glavnog stana, dopredsjednika ŽV HSP AS Brodsko-posavske županije i predsjednika Podružnice Nova Gradiška.

Svi su oni istaknuli Zadovoljstvo što se nalaze u Davoru koji je, kako je kazao Dario Marenić, perjanica pravaštva.

-Davor uvijek bio mjesto gdje se na Savi branila Hrvatska što se pokazalo i za vrijeme Domovinskog rata. Davor je i posebna priča o obitelji. Svi koji dođu budu oduševljeni prijemom i ogromnih hrvatskim srcem. Davor je priča i o obrazovanju od prve pisane riječi Matije Antuna Relkovića do prve pisane pravaške misli u publicistici i novinarstvu Ive Kerdića.

Mladi pravaši preuzimaju odgovornost

Imamo u Davoru kvalitetnu ekipu od koje očekujemo da će napraviti pomak naprijed i biti prepoznata u Davoru, koji je veoma kritičan političarima i politici. Očekujem da će mladi koji su danas s nama biti u tome kvalitetna podrška, da će učiti, raditi i preuzeti odgovornost za Davor, Brodsko-posavsku županiju i Hrvatsku – kazao je Tomislav Vlajnić.

 

Govoreći o mladima i Davoru, predsjednik Ivan Tepeš kao primjer je naveo Ivicu Olića.

-Nemojte se zamarat mislima da ništa ne možete napravit iako vam se nekad čini da je politika nešto što se vodi u Zagrebu. Kao što je Olić ovdje prvi put šutnuo loptu i poslije igrao nogomet na svim svjetskim stadionima, tako i svi vi odavde krećete naprijed, da napravite bolje svom Davoru, poslije toga Brodsko-posavskoj županiji i na kraju svojoj hrvatskoj državi – kazao je Ivan Tepeš, čelni čovjek HSP AS.

Related Post

GRADSKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Autor - 08/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 8. srpanj 2013. – Današnja sjednica Gradskog vijeća održana pod predsjedanjem Josipa Mikšića počela je minutom šutnje za…

NAKON PRIJEVREMENIH IZBORA

Autor - 21/03/2016 0
Novogradiščani će na birališta za dva tjedna. Izabrat će gradonačelnika koji sigurno neće imati puno prilike uživati u plodovima povjerenja…