Izvode se radovi i uređuje šetnica pored Šumetlice

524 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 26. studeni 2108. – Postupno se izvode radovi i uređuje šetnica pored Šumetlice. U isto vrijeme djelatnici Hrvatskih voda izvode i radove na koritu potoka. Postavlja se strmački kamen koji će smanjiti koridor i s bočnih strana dizati korito uvis i tako dijelom sakriti beton i učiniti ga prirodnijim i ljepšim.

U šetnicu dugu dva kilometra, od mosta kod bazena do TNAG-a planira se uložiti 3 milijuna kuna. Izgradit će se dva pješačka mosta, bit će tu dječjih igrališta i prostora na kojima će se moći roštiljati i družiti.

Jedan od pješačkih mostova bit će u Potočnoj ulici gdje se trenutno postavljaju kameni oblutci na do korita. S druge strane pješačkog mosta (kod parkirališta) postavit će se dječje igralište, urediti i opremiti prostor za roštilj, te postaviti klupe i stolovi.

Related Post

Prosvjed Opačka

Autor - 03/01/2012 0
Mi tek konstatiramo, Tomislav Opačak – pravna Država 2:0. Zbog ugrožavanja temeljnih ljudskih prava obitelji Duspara, a ne zbog prosvjeda…

UMRO IVAN ORŠULIĆ

Autor - 28/01/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 28. siječanj 2014. – U nedjelju je iznenada u 65. godini života umro Ivan Oršulić, poznati je novogradiški…