Kino: INSPEKTOR BRK I ZAGONETNI SLUČAJ – SINK. ČETVRTAK, 9. 11. i SUBOTA, 11. 11. U 16:30

176 0

Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

IZVORNO IME: Inspector Sun and the Curse of the Black Widow
REŽIJA: Julio Soto Gurpide
ULOGE: Mario Mirković, Tara Dorotić, Ozren Grabarić
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 88 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: Španjolska
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

SADRŽAJ FILMA:
Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce. Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.
Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.
*Zadržavamo pravo izmjene termina

Related Post