KOALICIJA HSP AS, NEZAVISNA LISTA I BUZ

723 0

NOVA GRADIŠKA, 14. svibanj 2013. – Kandidat za gradonačelnika Dario Marenić s zamjenicima Jasminkom Žužić i Vesnom Valentom te kandidatima Nezavisne liste za Gradsko vijeće i Dariom Matoševićem povjerenikom BUZ-a

u Prvči su u nedjelju družeći se s građanima predstavili svoj predizborni program. Pozvali su građane da izađu na izbore i glasaju za koaliciju HSP „Dr. Ante Starčević“, Nezavisna lista i Blog umirovljenici zajedno.

 

Razvoj gospodarstva i zapošljavanje smatraju temeljem ukupnog razvoja grada i zato se zalažu za promjene i mjere koje će mlade i obrazovane ljude, kao neiskorišten potencijal razvoja, skinuti s evidencije nezaposlenih i zadržati u gradu.

Dario Marenić smatra da treba stvoriti preduvjete da se u narednih 48 mjeseci svakog mjeseca otvara jedna mala tvrtka do sedam zaposlenih. Smatra da im treba osigurati svu potrebnu logistiku i promidžbu, posebno otvoriti vrata pristupa EU fondovima i ministarstvima. Predlaže osnivanje Gospodarskog savjeta.

 

Otvoreni su prema svim skupinama građana, od djece i do umirovljenika, planiraju smanjiti davanja pri legalizaciji, a tražit će m objedinjen i efikasan bolnički prijem.

 

Opetovana je ideja o “staklenim vratima” na uredima gradske uprave jer smatraju da građani imaju pravo znati kako se troši njihov novac.

 

Foto: Željko Idžotić (novogradiscani.com)

 

Related Post