LJETO U KNJIŽNICI 2012.

628 0

NOVA GRADIŠKA, 8. kolovoz 2012. – Na dječjem odjelu Gradske knjižnice i danas poslije podne bilo je zabavno, veselo i po običaju „Ljeta u knjižnici“ edukativno druženje za okupljene mališane iz našeg, ali i drugih gradova koja su na

ljetovanju u našem gradu. Dvadesetak djece družilo se u kreativnoj radionici pisanja koju je pod nazivom ANĐELI – Urielovo ljeto vodila Sanja Šimić, prof. povijesti, sociologije i pjesnikinja.

 

Anđeo je bila Štefanija Milinović, diplomirana učiteljica razredne nastave i povijesti, a autorica krila za anđela Kata Vincetić, studentica modnog dizajna. Djeca su slušala priče o anđelima, a potom i pisala stihove sa zadanim riječima. Dječji odjel bio je i izložbeni prostor jer su djeca imala priliku izložiti svoje crteže i stihove. Nastupila je svirajući na flauti i Vesna Keleuva, učenica Glazbene škole Nova Gradiška.

 

Djelatnici gradske knjižnice, predvođeni ravnateljicom prof. Biljanom Dakić, za novogradiške mališane organizirali su još jedan nezaboravan i kreativan ljetni dan.

Related Post