NANBUDO KLUB “SLAVONIJA” SLAVI

1832 0

OKUČANI, 4. ožujak 2016. – Najiskrenije čestitke upućujemo Josipu Crnkoviću članu Nanbudo kluba Slavonija koji je na 2. krugu Liga natjecanja u katama i borbama koji je održan u prošlu subotu u Zagrebu osvojio zlato

u katama i zlato u borbama, te se tako izravno plasirao na svjetsko prvenstvo koje će biti održano ove godine u Marseillesu, a čestitke upućujemo i njegovim kolegama članovima nanbudo kluba Slavonija i treneru i voditelju kluba Zlatku Redžiću koji su ukupno na ovom natjecanju osvojili 12 medalja, 2 bronce, 5 srebra i 5 zlata.

 

Marija Ribić – srebro u katama,Damjana Ošap – zlato u katama i bronca u borbama, Robert Zečević Tadić – bronca u katama, Juro Agatić -srebro u katama, Ivan Jurković – zlato u katama i zlato u borbama, Josip Ribić -srebro u katama, Josip Crnković -zlato u katama i zlato u borbama, Matej Krnjić-bronca u borbama i Gabriela Redžić srebro u katama a srebro u borbama je na osobni zahtjev nakon službene dodjele poklonila Ivoni Huljak koja je bila treća iz Nanbudo kluba Marija Bistrica koja je u paru sa Doris Babić također iz Nanbudo kluba Marija Bistrica imala najbolju borbu na turniru među preko 50 natjecatelja.

 

Ovi uspjesi su plod rada i odricanja redovitog treninga i discipline te zalaganja i roditelja i svi oni i članovi Nanbudo kluba “Slavonija” zaslužuju čestitke na postignutom uspjehu a posebne upućujemo Josipu Crnkoviću te mu želimo odličan plasman na svjetskom prvenstvu.

 

Čestitke svim malim i velikim borcima na osvojenim medaljama i uloženom trudu!

 

Izvor: Radio “Bljesak” Okučani

Related Post

TREĆA KUGLAČKA LIGA

Autor - 25/11/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 25. studeni 2014. – U 10.kolu 3.kuglačke lige Kuglački klub “Nova Gradiška”gostovao je na kuglani Vijuš te sa…