NOVA GRADIŠKA: Policajci ga na ulici uhvatili s digitalnom vagom i paketićima marihuane

1139 0

Foto PUBP
NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 18. prosinac 2019. – U Novoj Gradiški, policajci su jučer (17.prosinca), oko 21 sat, na ulici, kod 22-godišnjaka pronašli digitalnu vagu i dva pvc paketića u kojem se ukupno nalazilo 1,7 grama marihuane nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška, a protiv 22-godišnjaka policijski službenici podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Uhvaćen pijan i s amfetaminom u džepu vikao i vrijeđao policajce – a Jučer (17. prosinca), oko 22 sata, u Naselju Andrije Hebranga, u Slavonskom Brodu, ispred jednog ugostiteljskog objekta, 23-godišnjak je u alkoholiziranom stanju (1,47 promila) narušavao javni red i mir vikom i galamom. Dolaskom policajaca na mjesto događaja, 23-godišnjak je nastavio vikati, ali i vrijeđati policijske službenike pogrdnim riječima nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju Slavonski Brod. Prilikom pregleda policajci su kod alkoholiziranog počinitelja prekršaja pronašli pvc vrećicu u kojoj se nalazio 1,21 gram amfetamina.

Uspješna ulična redukcija – Danas (18.prosinca), oko 0,10 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su prilikom ulične redukcije kontrolirali 20-godišnjaka te su prilikom pregleda kod njega pronašli pvc paketić s 1,73 grama marihuane. Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod protiv 23-godišnjaka i 20-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post