NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA 2014.

573 0

NOVA GRADIŠKA – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje MEDALJU GRADA UDRUZI VOLONTERA NOVA GRADIŠKA, za predan i nesebičan volonterski rad te pružanju svesrdne pomoći osobama u potrebi.

Medalju grada na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana grada predsjednici udruge dr. Vesni Oršulić uručili su gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Vijeća Josip Mikšić.

Udruga volontera Nova Gradiška osnovana je na sam Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2008. godine kao neprofitna, nevladina i nepolitička organizacija građana.

Udruga je dobrotvornog karaktera s ciljem obavljanja humanitarne djelatnosti i besplatne pomoći potrebitima te osiguranja i poboljšanja kvalitete življenja djece, mladih, starijih i nemoćnih osoba, kao i pomoći ustanovama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece te socijalnom djelatnošću.

Promicanjem volonterstva i njegovih vrijednosti, omogućavanjem volonterskog rada svim građanima, Udruga volontera Nova Gradiška uspješno doprinosi rješavanju problema, zadovoljavanju potreba i razvoju pojedinaca, grupa, zajednica i društva.

Iza njih je niz aktivnosti i humanitarnih akcija sve s ciljem pomoći onima kojima treba, koji su sami, nastradali ili nemaju.

Svoju humanost i nesebičnost posebice su iskazali u ovoj godini prikupljajući pomoć i pomažući nastradalima u poplavama u istočnoj Slavoniji.

 

Njihov je moto: Dajući najbolje od sebe drugima, izgrađujemo sebe!

Tim motom i sloganom, kako ističu, vodit će se i dalje, stoga im od srca čestitamo na ovom vrijednom gradskom priznanju!

Related Post

GRADSKA PRIZNANJA

Autor - 06/01/2014 0
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana grada grado9bnačelnbik Željko Bogović i predsjednik Vijeća Jposip Mikšić Medalju grada…