NOVAGRA PRENOSI IZ NOVOGRADIŠKOG GODIŠNJAKA ZA 2015. GODINU

556 0

Piše Igor Jurišić, načelnik

 

Rezultati koje smo kao jedinica lokalne samouprave polučili u 2015. godini su više nego dobri. Zadovoljni smo unatoč teškim gospodarskim vremenima koja su imala odraza i na naše planove, te nedostatku natječaja za naše infrastrukturne projekte. Napredovali smo, moram to naglasiti, zahvaljujući našem realnom planiranju i prije svega pojedinim institucijama koje su prepoznale naše projekte i financijski ih podržale.

 

O tome što smo radili na unapređenju ukupnog života stanovništva opširnije sam govorio na svečanoj sjednici Općinskog vijeća upriličenoj u povodu Dana općine.

 

Značajnom smatram i izradu razvojne strategije koja je potrebna za kandidiranje na EU natječaje i mjere ruralnog razvoja.

 

Koristim ovu prigodu da se zahvalim na suradnji i potpori u realizaciji naših projekata, te funkcioniranju Općine Vrbje kao jedinice lokalne samouprave čiji je osnovni cilj udovoljavati potrebama stanovništva i život im učiniti boljim u svim segmentima svakodnevnog života. Zahvaljujem se na potpori i razumijevanju članovima Općinskog vijeća i njegovom predsjedniku Stjepanu Babiću, te svom zamjeniku Mladenu Konjeviću.

 

Zahvaljujem se Ministarstvu regionalnog razvoja, Ministarstvu graditeljstva, Hrvatskim vodama i drugima koji su financijski podržali realizaciju naših projekata. Posebno se zahvaljujem vodstvu Brodsko-posavske županije na čelu sa županom Danijelom Marušićem i njegovim zamjenicima Dunjom Magaš i Davorom Vlaovićem na izuzetnoj suradnji i prepoznavanju naših dobrih namjera.

 

Hvala i svim mještanima naše Općine koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju, a još više na uspostavi dobrih međuljudskih odnosa i atmosfere optimizma. Očekujem da ćemo svi skupa i dalje nastaviti dobru suradnju u cilju unapređivanja naše zajednice i dobrih međuljudskih odnosa.

Related Post

Peto pokladno jahanje u Bodovaljcima

Autor - 03/02/2017 0
BODOVALJCI – Udruga „Pokladno jahanje“  Bodovaljci  uz potporu Općine Vrbje i sponzora organizira 19.  veljače tradicionalno pokladno jahanje u Bodovaljcima.…

OSVJEŽENJE U SAVI

Autor - 13/07/2015 0
DOLINA, 13. srpnja 2015. – Zbog krize i tankih kućnih budžeta mnogi neće na ljetovanje. Da more, itekako uspješno, može…

ROKOVO U VRBJU

Autor - 17/08/2012 0
VRBJE, 16. kolovoza 2012. – Rokovo u Vrbju, sada već tradicionalna kulturna i zabavna manifestacija, koja se održava uz potporu…