NOVAGRA PRENOSI IZ NOVOGRADIŠKOG GODIŠNJAKA ZA 2015. GODINU

1694 0

Piše Igor Jurišić, načelnik

 

Rezultati koje smo kao jedinica lokalne samouprave polučili u 2015. godini su više nego dobri. Zadovoljni smo unatoč teškim gospodarskim vremenima koja su imala odraza i na naše planove, te nedostatku natječaja za naše infrastrukturne projekte. Napredovali smo, moram to naglasiti, zahvaljujući našem realnom planiranju i prije svega pojedinim institucijama koje su prepoznale naše projekte i financijski ih podržale.

 

O tome što smo radili na unapređenju ukupnog života stanovništva opširnije sam govorio na svečanoj sjednici Općinskog vijeća upriličenoj u povodu Dana općine.

 

Značajnom smatram i izradu razvojne strategije koja je potrebna za kandidiranje na EU natječaje i mjere ruralnog razvoja.

 

Koristim ovu prigodu da se zahvalim na suradnji i potpori u realizaciji naših projekata, te funkcioniranju Općine Vrbje kao jedinice lokalne samouprave čiji je osnovni cilj udovoljavati potrebama stanovništva i život im učiniti boljim u svim segmentima svakodnevnog života. Zahvaljujem se na potpori i razumijevanju članovima Općinskog vijeća i njegovom predsjedniku Stjepanu Babiću, te svom zamjeniku Mladenu Konjeviću.

 

Zahvaljujem se Ministarstvu regionalnog razvoja, Ministarstvu graditeljstva, Hrvatskim vodama i drugima koji su financijski podržali realizaciju naših projekata. Posebno se zahvaljujem vodstvu Brodsko-posavske županije na čelu sa županom Danijelom Marušićem i njegovim zamjenicima Dunjom Magaš i Davorom Vlaovićem na izuzetnoj suradnji i prepoznavanju naših dobrih namjera.

 

Hvala i svim mještanima naše Općine koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju, a još više na uspostavi dobrih međuljudskih odnosa i atmosfere optimizma. Očekujem da ćemo svi skupa i dalje nastaviti dobru suradnju u cilju unapređivanja naše zajednice i dobrih međuljudskih odnosa.

Related Post

POKLADE U SIČICAMA

Autor - 21/02/2012 0
SIČICE, 21. veljače 2012. – Pokladni ugođaj jučer su mještanima Sičica priredili najmlađi mještani. Učenici područne osnovne škole u mjestu,…