NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

1471 0

NOVA GRADIŠKA, 11. kolovoza 2014. – Sve smo bliže ovogodišnjem partyu elektronske glazbe poznatim pod nazivom Fresh Air Party u organizaciji novogradiških DJa (Mislav Erpačić, Domagoj Jakić i SIlvio Rukavina)

te udruge UMPASK koji već četiri godine u Novoj Gradiški privlači sve veći broj poklonika tog glazbenog pravca, ali i ljubitelje ostalih urbanih kultura. Prepoznat i od strane organizatora Novogradiškog glazbengo ljeta, ove godine djeluje kao dodatni sadržaj najvećem ljetnom događaju u Novoj Gradiški.

 

Fresh Air Party održat će se u petak, 15. kolovoza na obnovljenoj Ljetnoj pozornici, kao glavne zvijezde večeri ugostit će najpoznatiji DJ duo DIGITAL SEEKERS iz susjedne BiH (Banja Luka), a podršku će im davati novogradiški DJi i brodski DJi (Mario MIjatović, Hatar, Erptech,Yakka, Iggy, Wolf). Vrhunski razglas te light show doprinose cjelokupnoj atmosferi tako da posjetitelji definitivno mogu očekivati pravi clubbing ugođaj na otvorenom, a cijela večer bit će zabilježena fotografiranjem te video snimkom iz koje će se nakon događaja napraviti “aftermovie” video kako to obično biva na svim bitnijim sličnim partyima. Ulaz je 20 kuna, plaćanjem ulaznice posjetitelji dobivaju narukvicu s kojom mogu ulaziti i izlaziti s partya tokom cijele večeri.

 

Ove godine novost je i dodatna techno večer u subotu, 16. kolovoza koja nosi simboličan naziv techNOVAtion te djeluje pod Fresh Air organizacijom kao techno ogranak i privlači sve veći broj ljubitelja bržeg i tvrđeg elektronskog zvuka. Iako je projekt pokrenut tek ove godine, nema sumnje da će privući dovoljan broj ljudi za odličnu atmosferu i uspješan party. Glavni gost večeri je HADJI (Zagreb) čiji je novogodišnji nastup u Novoj Gradiški oduševio publiku te bio jedan od temelja za pokretanje ovakvog projekta. Podrušku će mu davati DJi iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda, Đakova i Donjih Andrijevaca (Drogba, Milex, S(U)B, Tom Prozak, Maximal, Gotex). Ulaz je također 20 kuna, plaćanjem ulaznice posjetitelji dobivaju narukvicu s kojom mogu ulaziti i izlaziti s partya tokom cijele večeri.

 

Sve u svemu, događaj koji se isplati posjetiti, ako ništa drugo barem kao podrška mladim ljudima koji su stvorili nešto za urbanu mladež Nove Gradiške jer ovakvih događanja u gradu (malo je reći) nedostaje.

 

Fresh Air Party 2014 –

https://www.facebook.com/events/775674342454760/

https://www.facebook.com/events/416120835193617/

Related Post