NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO – Izložba “Šuma okom šumara”

663 0

NOVA GRADIŠKA, 17. kolovoza 2011. – Izložbom fotografija u izlogu stare robne kuće „Šuma okom šumara“ i ove su godine počele popratne manifestacije Novogradiškog glazbenog ljeta. Zahvaljujući organizatorima ove glazbene, kulturne i zabavne manifestacije i novogradiškom ogranku Hrvatskog šumarskog društva Novogradiščani,

posjetitelji i sudionici Novogradiškog glazbenog ljeta imaju priliku pogledati fotografije s 8. bjelovarskog salona fotografije, među kojima su i fotografije koje su u povodu Međunarodne godine šuma bile izložene na izložbi u zgradi Ujedinjenih naroda u New Yorku u veljači ove godine. Među njima su se našle i fotografije našeg sugrađanina Gorana Dorića koji je i ove godine na Bjelovarskom salonu nagrađen drugom nagradom – pojedinačno. Hrvoje Čeliković iz Rešetara nagrađen je trećom nagradom-pojedinačno.

Nazočne je na otvaranju izložbe pozdravio Mario Bošnjak, predsjednik ogranka Hrvatskog šumarskog društva Nova Gradiška. Izložbu su otvorili zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas –Vujčić i zamjenik brodsko-posavskog župana Davor Vlaović. Zahvalili se organizatorima na ovako lijepoj izložbi i autorima jer su doprinijeli promociji Grada Nova Gradiška i Brodsko-posavske županije.

FOTO: D. Ivanković

 

Related Post