OBNOVITELJSKO IZBORNA SKUPŠTINA MLADIH HSS-a

947 0

U subotu 23. ožujka 2013. u središnjici HSS-a održana je Obnoviteljska skupština Organizacije mladih HSS-a. Odlukom Skupštine jednoglasno je izabrano novo vodstvo koje će prema riječima novoizabranog predsjednika Mateja Oreškovića

u naredne četiri godine provoditi planove i mišljenja mladih koji su izuzetno važni za daljnji rad u stvaranju bolje stranke, a samim time i bolje budućnosti za mlade.

– Nećemo biti tihi i inertni, postavljat ćemo pitanja, tražiti prava i raditi za dobrobit mladih – poruka je novog vodstva Organizacije mladih HSS-a.

Na mjesto potpredsjednika izabrani su Suzana Cesnik, Antonio Babec, Dejan Friščić, Marko Marinović, predsjednik Organizacije mladih HSS-a Brodsko posavske županije i Antun Marošević. Za glavnog tajnika je izabran Tin Cerovac, a dužnost blagajnika obnašati će Marijan Mikec.

Svečanosti su, osim predstavnika županijskih organizacija mladih, prisustvovali predsjednik HSS-a Branko Hrg, te mnogi drugi stranački dužnosnici, kao i kandidati za Europski parlament.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg izrazio je veliko zadovoljstvo i čestitao mladima na ponovnom organiziraju. Mladima je poručio kako su potrebni HSS-u i kako je uvjeren da će se mladi i aktivirati u radu Stranke i svojim idejama i prijedlozima dati svoj doprinos.

“Mladima treba dati priliku da se kandidiraju na listama kako bi ulaskom u općinska i gradska vijeća mogli aktivno sudjelovati u provođenju programa HSS-a.“- kazao je Branko HRG.

Također je naglasio kako se prilikom sastavljanja liste za Europski parlament vodila briga da i mladi budu zastupljeni na njoj pa je tako ponosan što upravo iz Organizacije mladih HSS-a dolazi najmlađa na listi za Europski parlament Marija Kukić.

 

Delegati Skupštine ispred Organizacije mladih HSS-a Brodsko posavske županije bili su Marko Marinović, Blaženka Andrić, Ana Rečić, Ana Lović i Tanja Matijević. Svojom nazočnošću podršku im je dao Davor Vlaović, predsjednik ŽO HSS-a Brodsko-posavske županije koji je istaknuo svoje zadovoljstvo što je od toliko delegata iz drugih županijskih organizacija HSS-a za jednog od potpredsjednika izabran predsjednik Organizacije mladih HSS iz Brodsko posavske županije.(A. Stjepić)

Novo vodstvo organizacije mladih HSS-a

 

Related Post

EU PARLAMENT

Autor - 19/07/2014 0
MARIJANA PETIR (EPP), zastupnica u Europskom parlamentu 15.07.2014 je govorila o povlačenju direktive o porodiljnom dopustu (Maternity leavedirective) koju Europska…