POLICIJA BRZO UHITILA KRADLJIVCA PIVA I VINA

536 0

25. kolovoza 2011. – Policija je bila brza i učinkovita i uhvatila

lopova (31) koji je, kako je danas priopćila Policijska uprava brodsko-posavska, u vremenu od 21. do 23. kolovoza provalio skladišne prostorije nogometnog kluba na području općine Nova Kapela. Lopov je ukrao stotinjak boca piva i vina koje policija pronašla kod njegove kuće i dio vratila nogometnom klubu.

Policija u suradnji s državnim odvjetništvom protiv 31-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

 

Pijani starac nije stao na znak stop

 

U utorak oko 17.45 sati u Starom Petrovom Selu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao vozač pod utjecajem alkohola. Prometna nesreća se dogodila jer je 75-godišnjak upravljajući osobnim vozilom VW Golf ušao u raskrižje ne zaustavivši se na prometni znak „Stop-obavezno zaustavljanje“, te pritom nije propustio motocikl Honda kojim je upravljao 35-godišnjak s prednošću prolaska. Potom je motociklist u kočenju prednjim dijelom motocikla udario u osobni automobil, nakon čega je pao na kolnik. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su vozače alko-testirali. Kod motocikliste nije bilo reakcije na alkohol, dok je kod 75-godišnjeg vozača utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,77 promila. Protiv vozača Golfa slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Pijanog vozača policija uhvatila na poljskom putu

 

Policijski službenici su u srijed oko 00,50 sati u Sičicama utvrdili prekršaje u prometu koje je počinio alkoholiziran 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom VW Golf. Vozač je ignorirao naredbu policije o zaustavljanju i nastavio vožnju, no ubrzo je zaustavljen na makadamskom putu. Policajci su vozača alko-testirali i utvrdili koncentraciju alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 2,09 promila, isključili iz prometa i zadržali u policijskim prostorijama do otriježnjenja. Protiv 36-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama Prekršajnom sudu u Novoj Gradišci.

Related Post