POLICIJSKI VIKEND II

368 0

 

U nedjelju, 24. lipnja oko 10.20 sati u Slavonskom Brodu,

Kerdeni, u prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i vozačica osobnih automobila. Prometna nesreća se dogodila, jer je 70-godišnjakinja upravljajući Citroenom, kotačima zahvatila travnatu površinu s desne strane i u zanošenju prešla na suprotnu prometnu traku, udarivši u osobni automobil Renault kojim je upravljao 77-godišnjak. Vozači osobnih automobila su teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 70-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA BOJLERA I RAČUNALA – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Utvrdili su da je on sredinom lipnja provalio u kuću u Slobodnici i iz kupaonica na katu i prizemlju demontirao i otuđio bojlere. Također je iz dnevnog boravka otuđio prijenosno računalo, oštetivši vlasnicu za više tisuća kuna. Policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

PIJANI VOZAČ MOTOCIKLA IZGUBIO PIJANOG PUTNIKA – Dana 23. lipnja, oko 22.20 sati u Lužanima u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen alkoholizirani 37-godišnjak, koji je pao s motocikla na kolnik. On se na motociklu vozio u svojstvu putnika na stražnjem sjedalu, a tijekom vožnje na glavi nije imao zaštitnu kacigu. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 25-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,17 promila, a u organizmu 37-godišnjeg putnika 1,39 promila. Policija protiv obojice podnosi odgovarajuće obavezne prekršajne naloge, odnosno optužni prijedlog.

 

SA 2,45 PROMILA U RIKVERC U PARKIRANI PASAT – U subotu, 23. lipnja, oko 23.20 sati u Vrpolju, Ulica Ivana Meštrovića, prometnu nesreću s materijalnom štetom prouzrokovao je vozač u čijem organizmu je policija očitala koncentraciju alkohola u organizmu u iznosu od 2,45 promila. On je upravljao Golfom krećući se vožnjom unatrag, pri čemu je udario u parkirani Passat. Policijski službenici su protiv 48-godišnjeg vozača podnijeli obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

 

IZGUBIO ŽIVCE – U petak, 22. lipnja, oko 0,15 sati na području općine Nova Kapela, 48-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola, narušavao javni red i mir, galameći i bacajući po cesti stolice i druge dijelove pokućstva. Policijski službenici su ga zadržali u policiji do otriježnjenja, nakon čega su ga pustili na slobodu. U poslijepodnevnim satima, oko 15,30 sati, ponovno je na ulici remetio javni red i mir, razbijajući čaše i drugo. Policijski službenici su opet intervenirali, držeći se odredbi Zakona o zaštiti osoba sa duševnim smetnjama. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Related Post