POLICIJSKI VIKEND: Prodavačica vikom uplašila maskiranog razbojnika

322 0

3. prosinac 2012. – Tijekom vikenda, na području policijske

uprave, evidentirano je 16 kaznenih djela, od kojih je najviše (11) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa dogodilo se osam (8) prometnih nesreća, od kojih jedna (1) s poginulom osobom (jedna osoba smrtno stradala), jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (jedna osoba lakše ozlijeđena) i šest (6) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je 10 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet (5) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je zabilježen jedan (1) slučaj kršenja odredbi Obiteljskog zakona.

 

U subotu, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, Vinogorčeva ulica, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, ušao u unutrašnjost i otuđio više desetaka tisuća kuna. Policija poduzima odgovarajuće mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja.

 

Noćas, oko 2,55 sati, u Slavonskom Brodu, Trg hrvatskog proljeća, maskirana muška osoba je pokušala počiniti kazneno djelo razbojništva, ušavši u trgovinu s oštrim predmetom. No, zaposlenica je počela dozivati zaštitara, pa je muška osoba pobjegla, ne otuđivši ništa. Policija traga za počiniteljem visine oko 170-180 centimetara, obučenim u crnu jaknu, hlače i crne cipele.

Related Post