„Poljoprivredno poduzetničke ideje 2012.“

632 0

Već tradicionalno, po četrnaesti puta, Brodsko-posavska županija u suradnji s HPK-Javnom poljoprivrednom savjetodavnom službom, županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, CTR-om, srednjim školama, turističkom zajednicom i gradom Novom Gradiškom,

organiziraju savjetodavno-izložbenu manifestaciju „Poljoprivredno poduzetničke ideje 2012.“.

 

Manifestacija će se održati u petak, 27. i subotu, 28. siječnja 2012. godine u Domu kulture i društvenom domu u Novoj Gradiški.

 

U cilju podizanja kvalitete izložbenog dijela manifestacije, u društvenom domu, planiramo profesionalno urediti izlagačke štandove veličine 2m x 1m s natpisom izlagača. Stoga je za pokriće dijela troškova nastalog uređivanjem izložbenog prostora potrebno participiranje izlagača u iznosu od 200,00 kn po štandu, isto tako i vanjskog izložbenog prostora. Popunjenu prijavu za izlaganjem na manifestaciji potrebno je dostaviti u Upravni odjel za poljoprivredu do petka, 20. siječnja 2011. godine, a ispostavu računa obaviti će tehnički realizator na licu mjesta.

 

Očekujući Vaše razumijevanje, pozivam Vas na sudjelovanje kojim ćete pridonijeti zajedničkom uspjehu manifestacije – stoji u obavijesti župana Danijela Marušića, dr. vet.med. .

 

Related Post

HSS predlaže vladi

Autor - 17/02/2012 0
  U Republici Hrvatskoj otkupna cijena mlijeka izračunava se sukladno Promemoriji potpisanoj od strane predstavnika proizvođača mlijeka, prerađivača mlijeka i…