ŠPORTSKA UDRUGA GLUHIH NOVA GRADIŠKA

606 0

S ponosom objavljujemo kako će ekipa ŠUG iz Nove Gradiške od iduće sezone igrati u Prvoj ligi gdje je konkurencija dosta jaka ali mi smo spremni na nova iznenađenja – poručuju iz ŠUGNG

 

NOVA GRADIŠKA – Proteklog vikenda, točnije 06.06.2015., u kuglani “Vijuš” u Slavonskom Brodu, održano je Državno prvenstvo gluhih u kuglanju za muške u ekipnom polju.

 

Sudjelovalo je 7 športskih ekipa iz cijele Hrvatske. Sudionici su bili iz Slavonskog Broda, Osijeka, Karlovca, Pule, Zadra, Splita i naši kuglači iz Nove Gradiške. Okupljanje igrača je bilo u 10 sati a natjecanje je počelo u 11 sati. Za športsku ekipu Nova Gradiška igrali su Alen Kohajda, Josip Bošnjak, Zdenko Jakovljević, Leonardo Krnjaković, Vlado Deanović, Željko Miličević, Branimir Jagmarević i Pejo Krnjić.

 

Natjecanje je bilo doista uzbudljivo, a odmah na početku natjecanja vidjelo se da će voditi duel između rivala s Jadrana – Pule i Splita. Splićani su cijelo vrijeme bili prvi na ljestvici ali kako se natjecanje privodilo kraju naglašena je bila borba između Novogradiščana i Karlovčana Na kraju je naša ekipa bila bolja, te smo u zadnjem kolu zauzeli vrh ljestvice s osvojenim 31 bodom! Isti broj bodova je imao i Split, ali presudila je bolja razlika u čišćenju. Treće mjesto je pripalo ekipi iz Karlovca.

 

S ponosom objavljujemo kako će ekipa ŠUG iz Nove Gradiške od iduće sezone igrati u Prvoj ligi gdje je konkurencija dosta jaka ali mi smo spremni na nova iznenađenja.

Zahvaljujemo se našim igračima na borbenoj i srčanoj igri koji su donijeli visok broj bodova našoj ekipi te predstavnicima kluba, Hrvatskom športskom savezu gluhih iz Zagreba, domaćinima iz Slavonskog Broda te ostalim sudionicima iz ostalih športskih udruga gluhih iz Hrvatske.

Related Post