POTPISANI UGOVORI O DODJELI GRADSKIH STIPENDIJA

638 0

NOVA GRADIŠKA, 15. siječanj 2015. – U nazočnosti Jasne Serdarušić, predsjednice Povjerenstva za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija i Željka Bigovića, koji još uvijek nije predao ovlasti povjereniku Vlade RH,

danas su u gradskoj vijećnici potpisani ugovori o stipendiranju učenika i studenata sa područja grada Nova Gradiška za 2015./ 2016. godinu. Grad Nova Gradiška stipendirati će sa po 400 kuna mjesečno 10 učenika, od koji su 6 stari, a 4 novi stipendisti.

Grad sa po 600 kuna mjesečno stipendira ukupno 35 studenata od kojih su, uz 12 novih, 23 stipendista iz prijašnjih godina.

-Grad Nova Gradiška je osigurao sredstva u svom proračunu za stipendiranje učenika i studenata, a po prvi put je uvedena i sportska stipendija. Svima koji ispunjavaju kriterije po odluci koje je donijelo Gradsko vijeće želimo pomoći skromnom stipendijom koja se uredno doznačuje. Želja nam je da se stipendija povećava, a da se nakon završetka studija vratite u Novu Gradišku. Vratit će te se samo ako budete imali radna mjesta pa se trudimo da se stvore preduvjeti za ulaganja u našu industrijsku zonu i naš grad – kazao je Željko Bigović.

Related Post

ZIMSKE VATROGASNE INTERVENCIJE

Autor - 10/02/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 10. veljače 2015. – Kako izvještava Policijska uprava brodsko-posavska tijekom vikenda dogodila su se dva požara od kojih…

INTERVENCIJA JVP

Autor - 25/07/2015 0
NOVA GRADIŠKA, Javna vatrogasna postrojba danas je u 10.15 sati dobila dojavu o grani koja se raskolila sa stabla u…