PRIJEM ZA DOBITNIKA OSKARA ZNANJA

412 0

NOVA GRADIŠKA – Novogradiški gradonačelnik Željko Bigović upriličio je 17. srpnja prijam za Zvonimira Oršulića, talentiranog i uspješnog mladog glazbenika koji je ove godine bio među 110 učenika i studenata glazbenih i plesnih škola

i muzičkim akademija, koji su osvojili prve nagrade i prva mjesta na državnim natjecanjima glazbe i plesa. Time su ostvarili pravo na Oscara znanja.

 

Zvonimir Oršulić osvojio ga je s BRASS KVINTETOM Glazbene škole Požega, a na prijamu je upoznao gradonačelnika s tijekom svoga glazbenog i srednjoškolskog obrazovanja, kao i planovima za upis na Glazbenu akademiju.

 

Uz čestitke, gradonačelnik je Zvonimiru uručio i nagradu u iznosu od 1.500 kuna, a radi se o proračunskim sredstvima namijenjenima učenicima koji su na državnim natjecanjima osvojili prva tri mjesta.

 

Čestitke je uputila i Mihaela Đeraj, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti grada, a na njezin upit da li bi BRASS KVINTET nastupio u jednoj od svečanih prigoda u gradu, Zvonimir je s radošću potvrdno odgovorio.

 

U pratnji Zvonimira Oršulića na prijamu je, vrlo ponosna na brata, bila sestra Petra.

Related Post

NOVI ZAKON O OTPADU

Autor - 11/04/2012 0
Kroz nekih desetak dana u javnu ćemo raspravu pustiti strategiju gospodarenja otpadom i uskoro nakon toga ide i novi zakon…