Sedam novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 u Brodsko-posavskoj županiji

290 0

Slavonski Brod, 17. kolovoza 2020. – U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije evidentirano je sedam (7) novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2.

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije s današnjim danom iznosi dvije stotine i devetnaest (219), dok je broj aktivnih slučajeva četrdeset i tri (43). Broj osoba pod mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije je stotinu i pedeset osam (158).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – priopćio je danas Stožer CZBPŽ.

 

Related Post

ZAŠTIĆENI KRAJOBRAZ GAJNA

Autor - 18/11/2013 0
Na Gajni u općini Oprisavci u petak je svečano otvoren rekonstruirani „Stan na Gajni“, izgrađen u formi tradicionalnog šokačkog stana.…