SMRT U KANALU – Sumnja se da se radi o Antunu M. iz Oriovca

911 0

22. travanj 2012. – Još nije utvrđen identitet muškarca čije su tijelo

19. travnja u odvodnom kanalu Vinogorske ulice u Brodskom Stupniku pronašli su članovi Gorske službe spašavanja iz Požege.

 

-Samo nekoliko sati od početka traganja, tijelo na kojemu su uočene truležne promjene, pronađeno je u nepristupačnom kanalu. U njegovoj blizini nisu nađeni nikakvi dokumenti. Nakon obavljenog policijskog očevida u suradnji s državnim odvjetništvom, tijelo je prevezeno na Odjel patologije brodske bolnice gdje je u petak obavljena obdukcija.

 

Neslužbeno doznajemo kako zbog truležnih promjena na tijelu identitet obdukcijom nije utvrđen, kao ni uzrok smrti. Točnije, nije potvrđeno ima li u ovom slučaju elemenata kaznenog djela. Zbog toga će, doznajemo, biti obavljena dodatna vještačenja.

 

Mještani Oriovca i Stupnika vjeruju kako će tada biti utvrđen i identitet muškarca u čiju smrt sumnjaju. Riječ je, naime, o Antunu M. (47), koji je zadnji put viđen oko 1. travnja, a čiji je nestanak prijavljen prije desetak dana. Živio je sam i bolestan u Oriovcu iako je rodom iz Brodskog Stupnika. Sumnju seljana podupire i činjenica jer je tijelo nepoznatog muškarca nađeno u blizini nekadašnje obiteljske kuće osobe za kojom se traga. (M.Radošević Glas Slavonije)

Related Post