TALENT SHOW U GRADSKOJ KNJIŽNICI – Glumilo se, pjevalo, plesalo i sviralo

643 0

NOVA GRADIŠKA, 14. srpnja 2011. – Gradska knjižnica Nova Gradiška, još je jedan ljetni vruć dan, novogradiškoj djeci pretvorila u ugodno druženje. U prostoru bivše NAME danas je knjižničarka Mirjana Pranjić organizirala „Talent show“. Zajedno s ravnateljicom Biljanom Dakić i drugim djelatnicima Gradske knjižnice okupila je djecu, koja su uz igru i

druženje svojim vršnjacima pokazala raskošnost svog talenata. 

Predstavili su se Ana i Ivana Kostelac, Giovanna Savi, Chiara Bušić, Ana Marija Pavlina, Laura Bušić, Lara Savi, Iskra Šop, Ena, Ema i Petra Senić, Erin Keleuva, Ema Žagar, Sara Straga Šašić, Karla Buturac, Paulina Lalić, karlo Fischer, Andrea, Amalija i Lovro Tkalčec, Katarina Marić, Matea i Ana Jurković, Leonarda Lukačević, Natalija Mikolčević i Vedran Dakić.

Danas se glumilo, plesalo, pjevalo i sviralo u nazočnosti zamjenice gradonačelnika dr. Ljepše Rakas-Vujčić. Pozdravila je okupljenu djecu i djelatnike Gradske knjižnice, pohvalila njihovu aktivnost s djecom i istaknula kako se i u vrućim ljetnim danima u našem gradu mogu organizirati hvale vrijedne aktivnosti i omogućiti djeci da kreativno provode ljeto. Danas su se s djecom dužili i uživali u nastupu svojih ljubimaca i poneki roditelji, bake i djedovi.

U „Talent showu u knjižnici“ nastupilo je 28 dječaka i djevojčica. Pozdravio ih je Marko Gašparović, nekada redovni posjetitelj Gradske knjižnice u kojoj je i sam iskazao svoj talent za glazbu. Marko danas svoj glazbeni talent usavršava u Parizu gdje je student treće godine klavira.

Iako su pobjednici sva djeca, koja su danas imala priliku pokazati svoj talent, sutra će se znati i pet najboljih. Odabrati će ih sama djeca koja se već deset dana u Gradskoj knjižnici, druže, igraju i kreativno provode vrijeme.

 

KLIKNITE NA GRUPNU SLIKU !

Related Post

DANI GRIGORA VITEZA 2014. (foto)

Autor - 26/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA – U utorak, 25. veljače, na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Nova Gradiška održan je vedri program tradicionalne manifestacije…