TEŠKO OZLIJEĐENA BICIKLISTICA

303 0

9. listopada 2012. – Jučer je na području policijske uprave

evidentirano 10 kaznenih djela. U području prometa se dogodile dvije (2) prometne nesreće, od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena) i jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Također je zabilježen jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

 

KAZNENA DJELA

– U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer je zaprimljena dojava, da je netko u vremenu od 3. do 5. studenoga, u Slavonskom Brodu, Budakova ulica, provalio u poduzeće, otuđivši više desetaka kilograma bakrene žice. Policija traga za počiniteljem.

 

PROMETNA NESREĆA S OZLIJEĐENOM OSOBOM

– Jučer, oko 10.10, u Slavonskom Brodu, u Ulici Hanibala Lucića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo, jer je 54-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Passat zbog ne držanja dovoljnog razmaka prilikom pretjecanja 55-godišnje biciklistice, vozilom udario u bicikl. Biciklistica je pritom pala na kolnik, teško se ozlijedivši. Liječnička pomoć joj je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je puštena kući. Policija protiv 54-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu.

Related Post