U REŠETARIMA OPELOM TEŠKO OZLIJEDIO BICIKLISTU

462 0

16. kolovoz 2012. – Na području policijske uprave, jučer je

evidentirano jedno (1) kazneno djelo i pet (5) prekršaja. Također se dogodile tri (3) prometne nesreće od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama i jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama jedna (1) osoba je teško ozlijeđena, a tri (3) osobe su lakše ozlijeđene.

 

DVOJICA NAPALA POLICAJCA

 

-Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uhitili 28-godišnjaka i 32-godišnjaka, nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo. Noćas, oko 1,35 sati u Slavonskom Brodu, Vinogorska ulica, prilikom kirvajske proslave na otvorenom, verbalno i fizički je napadnut policijski službenik izvan službe. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, te utvrđenim činjenicama, policija će nadležnom tijelu podnijeti odgovarajuća pismena.

 

U REŠETARIMA OPELOM TEŠKO OZLIJEDIO BICIKLISTU

 

– Sinoć, oko 22.55 sati u Rešetarima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila, jer je 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Opel, zbog ne držanja strane kretanja, skrenuo na putnu bankinu, udarivši u stražnji dio bicikla, koji se kretao ispred njega u istom smjeru. Od jačine udara 53-godišnji biciklist je nabačen na krov vozila, a potom je pao na kolnik. Liječnička pomoć ozlijeđenom biciklisti je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju zbog teških ozljeda. Policija je alko-testom u organizmu 36-godišnjeg vozača osobnog automobila očitala koncentraciju alkohola u iznosu od 2,04 promila, te ga isključila iz prometa i zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Protiv 36-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

POLICIJA U OKUČANIMA PRIVELA POIJANOG NASILNIKA

 

-Jučer, oko 17.30 sati, u Okučanima, u Stepinčevoj ulici, 45-godišnjak je narušavao javni red i mir. On je verbalno i fizički napao 48-godišnjaka. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policijski službenici su alko-testom u organizmu 45-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,25 promila. Obzirom da je postojala opasnost da će 45-godišnjak nastaviti sa činjenjem prekršaja, policija ga je zadržala u službenim prostorijama od otriježnjenja, te će protiv njega podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Related Post