U subotu starta Slavonka

463 0

21. rujan 2011. – U subotu 23. rujna počinje jesenski dio

natjecanja u novoj natjecateljskoj sezoni 3. HRL, Istok. Rukometašice Slavonke u 1. kolu ugošćuju pretedenta za prvo mjesto i viši stupanj natjecanja, ekipu ŽRK Vinkovci. Utakmica se igra s početkom u 19 sati u subotu u našoj sportskoj dvorani.

Tajnik kluba Miroslav Samardžija tim povodom kaže: „ Očekujemo tvrdu i neizvjesnu utakmicu, pa ovim putem molimo simpatizere sporta i navijače Slavonke da našim rukometašicama i ovom prilikom pruže podršku svojim dolaskom i bodrenjem“. Ostali parovi 1. kola su: Kutjevački podrum – Petrijevci 2, Garčin – Brod Gimnasium 2, Orahovica – Tenja, Pan Đakovo – Grafičar (Osijek), Belišće – Olimpija (Osijek).

 

POBJEDA U LIPIKU

Rukometašice Slavonke pred početak natjecateljske sezone gostovale su u Lipiku. Seniorke su pobijedile sa 37:16 (19:8) u utakmici gdje su veliku minutažu u igri imale mlade Štivičić (5), Malnar (4), Starčević (6), Đaković (1), Milinović (5). Mlada po godinama , a igrački veteranka u ekipi, Safundžić je bila najraspoleženija s 8 pogodaka, dok su Bilešić (2), Lukačević (3) i Čulina (3) vrijeme provedeno u igri racionalno iskoristile i nije ih bilo potrebe umarati pred subotnji derbi protiv odličnih Vinkovčanki. Predigru seniorskim ekipama odigrale su djevojčice ’98 godišta i mlađe. Rezultat je bio identičan susretu u Novoj Gradiški 10:0 (5:5) za Lipičanke. Zapaženija u novogradiškoj ekipi bile su: Crnoja (2), Laslo (2), Remenar (1), Devčić (2), Klobučar (1) i Kajtazi (1). Obzirom da u 1.HELD prvenstvo počinje u studenom ima dovoljno vremena za uigravanje ekipe.

Related Post