Udruga za autizam Sunce poziva na humanitarnu manifestaciju pod nazivom LUPINIZAM ZA AUTIZAM

589 0

Autor Franjo Samardžić

U Muzeju izložba slika i skulptura Stephana Lupina, u Domu kulture koncert Željka Krušlina Kruške, TS Tkanica i Marka Škugora

NOVA GRADIŠKA, 23. srudeni 2108. – Udruga za autizam Sunce Nova Gradiška organizira 6. prosinca 2018.godine humanitarnu manifestaciju pod nazivom LUPINIZAM ZA AUTIZAM – izložbu fotografija djece s autizmom, slika i skulptura Stephana Lupina.

Otvorenje izložbe je u Muzeju Grada Nova Gradiška u 18 sati. Na početku otvorenja izložbe Željko Krušlin Kruška će izvesti nekoliko skladbi, a za vrijeme trajanja izložbe glazbenu pozadinu će osigurati Duoart MM (Eva Mach i Marko Mihajlović).

Nakon izložbe slijedi koncert u Domu kulture Nova Gradiška s početkom u 19,30 h na kojemu nastupaju – Željko Krušlin Kruška uz pratnju TS Tkanica i Marko Škugor.

Sav prihod od ove večeri namijenjen je završetku senzornog parka.

Članovi Udruge za autizam Sunce Nova Gradiška i

Predsjednica Vesna Mijatović pozivaju vas da im se pridružite i dobrovoljnim prilozima pomognete njihovim štićenicima i osvještavanju javnosti za probleme djece i odraslih osoba s autizmom.

 

Related Post

UDRUGA „POZITIVA“

Autor - 11/08/2012 0
Nova gradiška 11. kolovoza 2012. – Uz čestitku povodom 12. kolovoza – Međunarodnog dana mladih, članovi Udruge „Pozitiva“ mladima s…