Uhvaćen s 10 grama marihuane

508 0

7. veljače 2012. – Na području Policijske uprave Brodsko-

posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je šest kaznenih djela od kojih su pet kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo po kriminalitetu droga. U strukturi općeg kriminaliteta tri kaznena djela su imovinska kaznena djela i to jedno kazneno djelo teške krađe, jedna krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

 

 

Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se šest prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su dva prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Policija je jučer oko 14 sati u Slavonskom Brodu u ulici Andrije Štampara prilikom obavljanja redovnih zadaća kod 47-godišnjaka iz Slavonskog Broda pronašla oko 10 grama opojne droge tipa marihuana. Prilikom utvrđivanja identiteta osobe, muškarac je iz džepa jakne izvadio prozirnu „PVC“ vrećicu u kojoj se nalazila suha zelena biljna tvar za koju se preliminarnim vještačenjem utvrdila pozitivna reakcija na opojnu drogu (marihuana). Protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo „Zlouporaba opojnih droga“.

Related Post