UZGAJAO INDIJSKU KONOPLJU NA BALKONU

351 0

5. srpanj 2013. – Sukladno nalogu Županijskog suda u

Slavonskom Brodu, policijski službenici su pretražili dom i prostorije koje koristi 60-godišnjak na području Slavonskog Broda. Pritom su na balkonu pronašli posude sa zasađenim stabljikama (32 kom), koje izgledom podsjećaju na biljku cannabis. Preliminarnim vještačenjem, dobivena je reakcija na drogu, te će biljke biti poslane na vještačenje u Centar za forenzička istraživanja i vještačenja u Zagrebu, a protiv 60-godišnjaka policija dostavlja kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

 

NIJE USPIO PREVARITI POLICIAJCE – Sinoć, oko 20.20 sati u Slavonskom Brodu, u Boškovićevoj ulici, policijski službenici su u prometu zaustavili osobni automobil Polo s ne pripadajućim registracijskim pločicama. Nadalje su utvrdili da je vozilom upravljao 35-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, te nije posjedovao nikakvu dokumentaciju za vozilo, a registracijske pločice je postavio prije nekoliko dana. Policija protiv 35-godišnjaka dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave, te ga također prekršajno prijavljuje.

 

OZLIJEĐENE DVIJE STARICE, PROTIV TREĆE KAZNENA PRIJAVA – Jučer, oko 6,45 sati, u Gornjoj Vrbi, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna osoba je lakše ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo, jer je 65-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom Passat, u raskrižju skrenula udesno, ne propustivši osobni automobil Fiat s prednošću prolaska, kojim je upravljao 28-godišnjak, brzinom većom do 10 kilometara na sat od dopuštene. Pritom je došlo do udara Fiata u prednji dio Passata. U ovoj prometnoj osobi dvije 77-godišnje putnice iz Passata su ozlijeđene (jedna putnica je teško ozlijeđena, a druga lakše). Obje su nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu puštene kući. Policija protiv 65-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a 28-godišnjak je platio novčanu kaznu za prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

PIJANI ZA VOLANOM -Tijekom jučerašnjeg dana, policijski službenici su utvrdili da dvojica vozača upravljaju osobnim automobilima pod utjecajem alkohola, pa su ih isključili iz prometa. U prvom slučaju, jučer, oko 17.15 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, policija je iz prometa isključila 22-godišnjeg vozača Passata, jer je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,98 promila. U drugom slučaju, oko 22 sati, policijski službenici su nadzirući promet u Medarima, utvrdili da 31-godišnjak upravlja osobnim automobilom Mazda pod utjecajem alkohola, a alkotestom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,51 promila. Po zaustavljaju, 31-godišnjak je pokušao pobjeći policiji u čemu nije uspio, te je zadržan u policiji do otriježnjenja. Također je upravljao automobilom, iako mu je prethodno izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja. Policijski službenici su obojicu alkoholiziranih vozača prekršajno prijavili.

Related Post