Za predsjednika Općinskog vijeća Stara Gradiška ponovo izabran Tvrtko Beganović

1309 0

Autor Franjo Samardžić

STARA GRADIŠKA, 4. lipnja 2021. – Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Stara Gradiška za predsjednika Općinskog vijeća jednoglasno je i u ovom mandatu  izabran Tvrtko Beganović. U prvom dijelu sjednice  predsjedala je  Štefica Slovinac, a potom Damir Figurić (HDZ) do izbora predsjednika. Sve odluke usvojene su jednoglasno. Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća nazočan je bio načelnik Velimir Paušić koji je na prošlim izborima potvrdio još jedan mandat.

Predsjednica Mandatne komisije Roberta Šišić, nakon uvida u izborni materijal objavila je rezultate za izbor članova Općinskog vijeća Općine Stara Gradiška na izborima održanim 16. svibnja 2021. godine. 

Vijećnici su na znanje primili izvješće o provedenim izborima za Općinsko Vijeće Općine Stara Gradiška, uz konstataciju da je osigurana zastupljenost srpske nacionalne manjine. Svečano su prisegnuli i pismenu prisegu potpisali.

Zbog nespojivosti obnašanja dužnosti, umjesto načelnika Velimira Paušića, koji je mandat općinskog vijećnika stavio u mirovanje, vijećnikom je sa liste HDZ-e postao Tvrtko Beganović. 

Članovi Općinskog vijeća Općine Stara Gradiška sa liste HDZ-e su TVRTKO BEGANOVIĆ, DAMIR FIGURIĆ, ROBERTA ŠIŠIĆ dr. med., IVICA NEZIĆ i DRAGANA JANDRIĆ, sa liste  Domovinskog pokreta DAVOR ANDROČEC, sa liste Socijaldemokratske partije SNJEŽANA BELINA, sa liste Hrvatske seljačke stranke IVAN KUKIĆ i  sa liste Samostalne demokratske srpske stranke STOJAN SKOPLJAK.

Related Post