ZATVORENA VARTEKSOVA PRODAVAONICA

447 0

NOVA GRADIŠKA, 15. siječanj 2014. – Modna konfekcija Varteks od 1. siječnja ove godine više ne stanuje u Novoj Gradiški. Zatvorena je njegova prodavaonica na središnjem gradskom trgu.

 

Planom restruktuiranja Varteksa predviđeno je i zatvaranje prodavaonice u Novoj Gradiški. Prazni se prostor i skidaju police, a s pročelja tende s prepoznatljivim logom nekad poznatog i u svijetu uvažavanog hrvatskog modnog branda.

 

Varteks prolazi kroz teško razdoblje pa je jedna od mjera konsolidacija bila i zatvaranje nedovoljno profitabilne prodavaonice u Novoj Gradiški u kojoj su se odijevale generacije Novogradiščana. Zatvaranjem Varteksove prodavaonice se, kako je na prosvjednom skupu protiv spajanja novogradiške s brodskom bolnicom, kazao gradonačelnik Željko Bigović, u Novoj Gradiški više nema gdje kupiti odijelo.

Related Post

Vandalizam na gradskom groblju

Autor - 03/09/2020 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 3. rujna 2020. – Iako u posljednje vrijeme na području grada nije bilo značajnijih slučajeva…

Heroj domovinskog rata

Autor - 19/01/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 19. siječanj 2011. – Sinoć je u velikoj Gradskoj vijećnici predstavljena knjiga „General pukovnik Mladen Markač“. Knjigu, još…

ŠTO RADI CRVENI KRIŽ

Autor - 07/03/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 6. ožujak 2012. – Sve je više ljudi koji dolaze u Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška i…