ZAVRŠEN TJEDAN EUROPE

709 0

Kazavši kako prostor Ljetne pozornice mladima nudi velike mogućnosti prof. Mira Linjaković izrazila je nadu da će ga i nakon ovog koncerta moći češće koristiti

NOVA GRADIŠKA, 8. svibanj 2015. – Jako sam zadovoljna obilježavanjem Tjedna Europe u našem gradu koji je održan pod motom „Europsko-hrvatsko za mlade“.

Imali smo maksimalan odaziv, a jučer je u svakoj od srednjih škola na Danu otvorenih vrata je bilo preko sto učenika. Uspjeli smo okupit učenike osmih razreda iz svih osnovnih škola od Nove Kapele do Okučana. Pružena im je prilika da se upoznaju što to naš grad nudi mladima u srednjoškolskom obrazovanju.

 

Danas, na jedan veseliji i opušteniji način, završavamo Europski tjedan s koncertom na kojem će učenici gradskih srednjih škola, većinom Elektrotehničke i ekonomske škole, pokazati što znaju – kazala je prof. Mira Linjaković, predsjednica Udruge „Pozitiva“ koja je organizirala Tjedan Europe s Elektrotehničkom i ekonomskom školom, Industrijsko-obrtničkom školom i Gimnazijom Nova Gradiška, kao partnerima.

 

Današnji glazbeni susret novogradiških srednjoškolaca održao se u prostoru Ljetne pozornice. Kazavši kako taj prostor mladima nudi velike mogućnosti prof. Mira Linjaković izrazila je nadu da će ga i nakon ovog koncerta moći češće koristiti.

Related Post

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Autor - 02/10/2015 0
NOVA GRADIŠKA – Uoči Međunarodnoga dana starijih osoba, novogradiška je Udruga umirovljenika upriličila plesnu večer u restoranu Slavonski biser na…