HSP NOVA GRADIŠKA

1968 0

Što se tiče situacije u Gradskom vijeću Nove Gradiške, pravaši smatraju da se radi o političkim igrama i pripremaju za izbore, te da će se još svašta događati.

NOVA GRADIŠKA, 11. lipanj 2012. – HSP će biti neupitna stranka u svim razgovorima i pregovorima u Novoj Gradiški. Za suradnju smo sa svim strankama. Na izbornom Zboru održanom 16. svibnja u Slavonskom Brodu bile su prisutne sve političke stranke što je dobar pokazatelj suradnje. Smatram da na lokalnom nivou trebamo skupiti glave i raditi za dobrobit građana, kako Nove Gradiške tako i Slavonskog Broda.

 

Podružnica HSP-a Nova Gradiška dostigla zavidan nivo organiziranosti i na lokalnim izborima slijedeće godine očekujemo odlične rezultate u Novoj Gradiški. Smatramo da će HSP konačno zauzeti ono mjesto koje zaslužuje u Novoj Gradiški i Brodsko-posavskoj županiji. Ne sumnjam u dobar rad novogradiških pravaša i odličan rezultat na lokalnim izborima naredne godine. Zbog stanja u Gradskom vijeću Nove Gradiške spremni smo i prijevremene izbore ukoliko do njih dođe. – kazao je na konferenciji za novinare održanoj u Novoj Gradiški Dalibor Damičević, novoizabrani predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Brodsko-posavske županije.

Zadovoljan je kako su se u posljednja tri mjeseca organizirali novogradiški pravaši okupljeni u Podružnici Nova Gradiška koja, kako je kazao, nije nikada bila jača.

– Ovoga trenutka imamo najveći broj aktivnih članova, svaki dan dolaze novi i to mladi pravaši. Ideja pravaštva u Novoj Gradiški je uvijek bila jaka iako organizacijski nije bila dobro organizirana. U protekla tri mjeseca smo napravili jako puno i zato se zahvaljujem predsjedniku Damiru Matoševiću i Mladenu Kaužljaru, koji su zajedno s ostalima obavili odličan posao.

HSP će zastupati svoje programe, a posebno, kako je kazao Damir Matošević, predsjednik novogradiške podružnice HSP-a, gospodarski program. HSP će imati jedan snažan gospodarski program na lokalnom nivou jer su građanima potrebni gospodarski programi i zapošljavanje.

Što se tiče situacije u Gradskom vijeću Nove Gradiške, pravaši smatraju da se radi o političkim igrama i pripremaju za izbore, te da će se još svašta događati.

Dodajmo da je na izbornom Zboru u, Slavonskom Brodu u Predsjedništvo HSP-a brodsko-posavske županije izabran Damir Matošević, kao predsjednik novogradiške podružnice HSP-a , a Mladen Kaužljar za člana Glavnog stana HSP-a za BPŽ.

Related Post

PROGLAS HSP-a

Autor - 10/06/2012 0
Događaju i bliskoj i daljnjoj povijesti uče nas da nikad više ne smijemo biti naivni i razoružani, već naprotiv dobro…

HSP NOVA GRADIŠKA

Autor - 04/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 4. travanj 2012. – Posljednjih dana oživjela je stranačka prostorija HSP-a na Trgu kralja Tomislava. Od subote dolaze…

TRIBINA HSP-A

Autor - 27/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 27. travnja 2013. – U gradskoj vijećnici održana je tribina o budućem energetskom sustavu za jeftiniju energiju koju…