JEDAN LOPOV UHVAĆEN DRUGI SE SKRIVA

532 0

 

DRAGALIĆ – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad

25-godišnjakom, policija je jučer potvrdila osnovanu sumnju u kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da je 25-godišnjak tijekom studenoga, na području općine Dragalić iz metalnih kontejnera, silosa i dvorišne zgrade u vlasništvu 42-godišnjakinje otuđio više raznih predmeta (centralne jedinice, monitor, rabljeni benzinski motor, miješalicu, više elektromotora, hidrauličnu pumpu, motornu pilu, trimere). Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnici. Protiv 25-godišnjaka slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu, stalnoj službi u Novoj Gradišci.

 

Starici ukrao novčanik s bankovnim karticama


SLAVONSKI BROD – Jučer u vremenu od 15 do 15.30 sati u Slavonskom Brodu, naselje Slavonija II, unutar trgovačkog centra nepoznati počinitelj je otuđio novčanik, vlasništvo 71-godišnje žene. Nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju vlasnice, kojoj je iz kolica i otvorene torbice otuđio novčanik zajedno sa dokumentima i bankovnim karticama sa pripadajućim PIN-ovima. Nakon toga je na bankomatu sa njenog računa podigao iznos od nekoliko tisuća kuna. U suradnji sa državnim odvjetništvom od vlasnice je zaprimljena kaznena prijava za kazneno djelo krađe protiv nepoznatog počinitelja, koja će biti dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu uz posebno izvješće. Slijedi daljnji rad policije.

 

Vlak teško ozlijedio neopreznog starca


SLAVONSKI BROD – Danas oko 11 sati u Slavonskom Brodu, ulica Vladimira Gortana u blizini pružnog prijelaza u Osječkoj ulici došlo je do naleta vlaka na 67-godišnjaka koji je neoprezno prelazio preko željezničke pruge „Zagreb – Vinkovci“. U trenutku kada je muškarac nagazio na pružni kolosijek kojim se u tom trenutku kretao putnički vlak koji prometuje na relaciji Slavonski Brod – Vinkovci došlo je do udara vlaka u tijelo. Tom prilikom 67-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede opasne po život, a liječnička pomoć pružena mu je u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je i podvrgnut operativnom zahvatu. Policija je na mjestu događaja obavila očevid i o događaju izvijestila državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Related Post