Nakon prevrtanja automobila na autocesti kod Starog Petrovog Sela Vinkovčanka završila u novogradiškoj bolnici

2862 0

Foto: PUBP
NOVA GRADIŠKA, 27. prosinac 2019. – Kako priopćava Policijska uprava brodsko-posavska, jučer (26.prosinca), u 23.30 sati, na autocesti A3 Bregana – Lipovac, kod Starog Petrovog Sela, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.
Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 22-godišnja vozačica osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka kretala sjevernom kolničkom trakom iz smjera istoka u smjeru zapada, te je u jednom trenutku automobilom prešla s prometne trake na travnatu površinu uslijed čega je došlo do zanošenja vozila, a potom do udara u zaštitnu ogradu te višestrukog prevrtanja automobila.
U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška. Policija protiv 22-godišnjakinje podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

AKTIVNOSTI POLICIJE U PROMETU

Autor - 18/08/2014 0
SLAVONSKI BROD, 18., kolovoza 2014. – Na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, dana 16./17. kolovoza u vremenu od…