NEPRILAGOĐENA BRZINA U SMRTIĆU: 19-godišnji vozač završio na Klinici za traumatologiju u Zagreb

3713 0

Foto Policijska uprava BP

SLAVONSKI BROD, 19. travnja 2021. -Prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene, dogodila se jučer, u 13.55 sati, na Županijskoj cesti 4158 (Smrtić).

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 19-godišnjak upravljao osobnim automobilom (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom), a brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (kolnik mokar – padala kiša), te je ušavši u zavoj izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom je došlo do udara njegovog automobila u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak i slijetanja spomenutog automobila na travnatu površinu.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a potom je prevezen na daljnje liječenje na Kliniku za traumatologiju u Zagreb.

Liječnička pomoć je pružena i 55-godišnjaku koji je nakon iste pušten kući, te 44-godišnjakinji (putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 55-godišnjak), koja je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, a ozljede će biti naknadno okvalificirane.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Navodi u priopćenju Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post

POZIV NA FILMSKU RADIONICU

Autor - 25/04/2013 0
U okviru Festivala Novih u Slavonskom Brodu, SB Film i veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju dvodnevnu filmsku radionicu namjenenu filmašima,…