NG Unitas u završnici za prvaka

1025 0

22. veljače 2012. – Juniori MNK NG Unitasa odigrali su

zadnju utamicu 5. kola u skupini A odigravši u Valpovu neodlučno 3:3 (1:1) sa domaćom Malom mljekarom. Novogradiščani su poveli pogotkom Ante Vidovića u 15. minuti, a domaći su izjednačili 3 minute kasnije na 1:1, što je i bio rezultat prvog poluvremena.

 

U nastavku Valpovčani vode s 2:1, ali NG Unitas samo dvije minute kasnije izjednačuje golom Ivana Ilića. Karlo Đurić u 31. minuti dovodi Novogradiščane u vodstvo (3:2), ali domaći u istoj minuti izjednačuju na konačnih 3:3.

NG Unitas igrao je u sastavu: Marko Maričević, Karlo Đurić, Filip Malenica, Martin Vlaović, Marko Kolić, Domagoj Janković, Ivan Ilić, Filip Pavišić, Luka Vlainić, Ivan Borovac, Ante Vidović, trener Boris Šalinski.

Nakon ovog uspješnog nastupa u Valpovu NG Unitas je osvojio 2. mjesto u A skupini s 8 bodova, a prva je Mala mljekara iz Valpova s 10 bodova. Obje ove momčadi plasirale su se u završnicu natjecanja za prvaka 2.HMNL, Istok, za ovu godinu.

U skupini B 1. mjesto osvojilo je Ivankovo, a 2. mjesto Vinkovci.

Tako će u nedjelju 26. veljače u 17,30 sati u Valpovu NG Unitas igrati odlučujući utakmicu sa prvakom B skupine, Ivankovom, za ulazak u finale i utakmicu za prvaka 2.HMNL, Istok. Dvije prvoplasirane momčadi, finalisti, ostvaruju plasman na završno natjecanje, gdje će se natjecati 8 momčadi, za juniorskog prvaka u malom nogometu – futsalu.

 

Na slici: momčad juniora MNK NG Unitas sa trenerom Salinskim i predsjednikom Žakulom.


Related Post