NOVO LICE ZGRADE CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB

1239 0

NOVA GRADIŠKA, 26 veljače 2011. – Kako doznajemo od Branka Medunića, ravnatelja Centra za socijalnu skrb, djelatnici cerničke građevinske tvrtke „Grading“ započeli su radove na uređenju fasade i krovišta zgrade Centra. Radove u vrijednosti 350.000 kuna financira u većem dijelu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, te Grad Nova Gradiška i Brodsko-posavska županija. Završetkom ovih radova privesti će se kraju obnova cjelokupnog prostora Centra.

– Uz veliko razumijevanje bivših i sadašnjih gradskih vlasti etažiran je službeni prostor tako da je centar za socijalnu skrb dobio i nove sadržaje u podrumu i potkrovlju. Dobivena je jedna prostorija za sastanke i grupne radove i rad udruga vezanih u Centar za socijalnu skrb. Uz veliko razumijevanje, a to je upravo način suradnje koju traže država i ministarstvo, kroz suradnju s Gradom i Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi, izvode se radovi na uređenju fasade i krovišta zgrade Centra – kaže Branko Medunić.

 

Related Post

NAPOKON OBNOVLJEN

Autor - 25/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 25. studeni 2015. – Napokon je završena i obnova Dječjeg vrtića „Radost“ koji je od 2010. godine kisnuo…

Gradsko vijeće

Autor - 07/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 6. prosinac 2011. – Aktualni sat na današnjoj sjednici Gradskog vijeća počeo je čestitkama SDP-u i gradonačelniku, novom…