PUNO POSLA ZA POLICIJU

607 0

NA ULICI DJEVOJKU HVATAO ZA GRUDI  

Policija je jučer oko

13,30 sati uhitila 45-godišnjaka iz Slavonskog Broda zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Bludne radnje“ nad 20-godišnjakinjom iz Slavonskog Broda. Djevojka je jučer oko 13 sati nazvala policiju i prijavila da ju je nepoznata muška osoba u dobi od oko 50-ak godina oko 12,30 sati u Slavonskom Brodu u Pilarevoj ulici ispred centralne ljekarne uhvatila rukom za grudi. Djevojka je počela vikati, pa su joj u pomoć priskočili prolaznici, koji su zadržali osobu do dolaska policije. Muškarac je bez uporabe sredstava prisile doveden u prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja, a s obzirom da se žalio na pogoršano zdravstveno stanje prevezen je po djelatnicima hitne medicinske pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju. Po prestanku liječenja policija će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje. 7. lipnja 2011.

 

OBNOVLJENE, A NENASTANJE KUĆE NA METI LOPOVA

 

NOVA GRADIŠKA, 7. lipnja 2011. – Na području općina u zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije znatan je broj obnovljenih kuća u koje se ne vraćaju Srbi za koje su obnovljene. Na meti su lopova koji iz njih odnose sve što je vrijedno. Kakoje danas priopćila Policijska uprava brodsko-posavska, u razdoblju od 29. svibnja do jučer u mjestu Šagovina Mašićka nepoznati počinitelj je provalio u tri nenastanjene kuće, koje su obnovljene po programu obnove za povratnike, vlasništvo 69-godišnjakinje, 47-godišnjakinje i 46-godišnjaka. Iz kuća je otuđio kupaonski bojler od 80 litara, jedan motorni trimer, četiri slavine za vodu. Materijalna šteta bez stručne procjene je oko dvije tisuće kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

POKRALI ŽUPNI URED I CRKVU

 

NOVA KAPELA, 7. lipnja 2011. – U nedjelju od 3 sata ujutro do 17 sati na području općine Nova Kapela nepoznati počinitelj je provalio u župni ured i otuđio jedan fotoaparat marke „Panasonic Lumix“ i oko osam tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem. U noći sa nedjelje na ponedjeljak nepoznati je počinitelj provalio u crkvu na području grada Slavonskog broda i iz nje otuđio pozlaćenu posudu za hostije sa posvećenim hostijama. Materijalna šteta bez stručne procjene je oko tisuću kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

ŠVERCER AUTOMOBILA OSUĐEN NA OPĆINSKOM SUDU U NOVOJ GRADIŠKI

 

STARA GRADIŠKA, Danas oko 3 sata u jutro na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazu iz Republike Hrvatske policija je kontrolom prometne dokumentacije i vozila kojim je upravljao 51-godišnji državljanin Bosne i Hecegovine posumnjala u kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad njim utvrđeno je da je on jučer u Austriji s drugog osobnog automobila skinuo austrijske registracijske pločice i stavio na osobni automobil marke „Ford Fiesta“ (u kojem je zatečen na graničnom prijelazu) u namjeri da vozilo odveze u Bosnu i Hercegovinu radi prodaje. Danas oko 12 sati u Općinskom sudu u Novoj Gradiški proveden je kazneni postupak protiv njega zbog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ gdje je proglašen krivim i kažnjen s kaznom zatvora od sedam mjeseci, koja je zamijenjena uvjetnom osudom u trajanju od dvije godine.

 

OKUČANAC BEZ POVODA NAPAO MLADOG NOVOGRADIŠČANA

 

NOVA GRADIŠKA, 7. lipnja 2011. – Jučer oko 13 sati u Novoj Gradiški u blizini željezničkog kolodvora policija je intervenirala zbog narušavanja javnog reda i mira. Na naročito drzak i nepristojan način javni red i mir narušavao je 18-godišnjak iz Okučana, koji je bez povoda tjelesno napao 17-godišnjaka iz Nove Gradiške. Daljnji tjelesni napad su spriječili policijski službenici. Protiv 18-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način.

Related Post