“VRISKOM PROTIV NASILJA” U NOVOJ GRADIŠKI – koncert

834 0

NOVA GRADIŠKA 1. svibanj 2011. – Sinoć je u organizaciji građanske

inicijative „NG Buntovnici“ održan rock koncert „Vriskom protiv nasilja“ koji je skrenuo pozornost na nažalost uvijek prisutnu problematiku. Inače, nositelj projekta su udruge „Vrisak“ iz Rovinja i „Buka“ iz Pule koje su svojim angažiranjem potakle i udruge iz ostalih gradova diljem Hrvatske čemu u prilog ide i sinoćnji koncert u Novoj Gradiški na gradskoj pozornici.

„Svojim vriskom pokažimo kako je vrijeme za promjene. Vrijeme je da minute šutnje zamijenimo minutama vriska i da ujedinimo snage u borbi protiv nasilja. Pridružite nam se i ne dozvolite da svojom šutnjom na popis žrtava upišete ime nekoga koga ste poznavali. Svatko od nas može biti sljedeći“. – zajednički je proglas organizatora svih koncerata diljem države.

 

Iako su bili nestabilni vremenski uvjeti ljubitelji rocka došli su na svoje te su cijelu večer imali priliku uživati u mladim rock bendovima „High Voltage“ (tribute to AC/DC) iz Osijeka i „Novom Redu“ iz Varaždina. Jučerašnji scenski dan u središtu grada otpočeo je predstavljanjem rada članova plesnog studija Marine Mihelčić uoči odlaska na svjetsko prvenstvo u Poreču.

Related Post