WORLD VAPE SHOW DUBAI 2021 – ELDA je najbolji proizvođač e-tekućina za e-cigarete u konkurenciji iz cijeloga svijeta

1028 0

Tvrtka ELDA  lider je u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta. Ove godine puni 40 godina uspješnog poslovanja.

Današnji identitet tvrtke odraz je raznih iskustava još iz vremena početaka poslovanja. Upravo zahvaljujući segmentu e-tekućina tvrtka se pozicionirala na svjetskoj razini.

U ovome trenutku 90% proizvodnje izvoze u više od 80 zemalja svijeta. Kupci prepoznaju kvalitetu proizvoda i usluga. Prvi u EU uveli su laboratorij za kontrolu kvalitete e-tekućina i e-cigareta po 17025 standardu.

Nakon dvogodišnjeg neodržavanja svjetskih sajmova zbog globalne pandemije koronavirusa,  na prestižnom prvom sajmu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima WORLD VAPE SHOW DUBAI koji se održava od 19. – 21. rujna 2021., ELDA je predstavila svoje nove proizvode: liniju e-tekućina Elda Premium Summer Up i e-cigarete IzyVape.

Na navedenom  sajmu WORLD VAPE SHOW DUBAI u konkurenciji  proizvođača iz cijelog svijeta kao  najbolji  proizvođač e-tekućine za e-cigarete, osvojili su prestižnu nagraduBest Manufacturer.

„Osjećaj je neopisiv za cijeli naš tim u Hrvatskoj i Dubaiju. To je potvrda da znanje, upornost i inovacije vode do uspjeha“

Ova nagrada je tek jedna u nizu nagrada sa svjetskih sajmova iz vape industrije što je rezultat konstantnih ulaganja u proizvodni pogon, razvoj novih proizvoda, generiranje svjetskih trendova u proizvodnji i potrebama potrošača, pri čemu je sustav kontrole kvalitete jedna od najbitnijih točaka uspjeha.

Related Post