4 NOVOOBOLJELE OSOBE: Po jedna u Slavonskom Brodu i općinama S. P. Selo, Brodski Stupnik i Velika Kopanica

262 0

Na području Brodsko-posavske županije u bolnici je 9 osoba, jedna je na respiratoru, a u samoizolaciji se nalazi 297 osoba

SLAVONSKI BROD, 3. listopada 2020. – U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije zabilježena su četiri (4) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (1), općina Staro Petrovo Selo (1), općina Brodski Stupnik (1) i općina Velika Kopanica (1).

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 644, dok je broj aktivnih slučajeva 20 (5 manje nego prethodni dan). Hospitalizirano je 9 osoba (2 osobe više nego prethodni dan), a jedna hospitalizirana osoba je na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi ukupno 297 osoba (45 osoba manje nego prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – priopćio je Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA VOZAČE

Autor - 22/10/2015 0
SLAVONSKI BROD, 22. listopad 2015. – U nedjelju, 25 listopada, počinje zimsko računanje vremena. Ljetno računanje vremena završava u tri…