Ljetno kino u gradskom parku

632 0

NOVA GRADIŠKA, 07/08/2019. – U suradnji Grada Nova Gradiška i POU Matija Antun Relković 12. i 13. kolovoza organizirat će se ljetno kino u samom centru središnjeg gradskog parka.

Organizatori ljetnog kina pobrinuli su se da zadovolje sve generacije građana Nove Gradiške. Tako će u ponedjeljak 12.8. u 20.30 sati biti prikazan film ERIC CLAPTON: ŽIVOT U 12 TAKTOVA o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti, tekstopiscu i pjevaču impresivne karijere, koja i danas traje, te autora niza hitova među kojima su najpoznatiji „Wonderful Tonight”, „Cocaine”, „Layla”, „I Shot The Sheriff”, „Lay Down Sally” i „Tears In Heaven”.

Za najmlađe građane u utorak 13.8. u 19.00 sati prikazivat će se film MEDVJEDIĆ PADDINGTON 2 o medvjediću Paddingtonu koji se sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe.

Related Post

HSLS proslavio Vinkovo

Autor - 22/01/2017 0
PODVINJE / SLAVONSKI BROD –  U vinogradima diljem Slavonije proslavlja se Vinkovo ili Vincelovo, blagdan svetog Vinka, zaštitnika vinara i…