„MANJE ORUŽJA – MANJE TRAGEDIJA“

1754 0

SLAVONSKI BROD, 7. kolovoza 2015. – Jučer, dana 6. kolovoza, oko 13.10 minuta, građanin sa područja općine Oprisavci, čisteći tavan obiteljske kuće pronašao je oružje i streljivo.

Donijevši odluku o dragovoljnoj predaji oružja i streljiva policiji, pozvao je policijske službenike Policijske postaje Vrpolje. Policijski službenici su potom preuzeli puškomitraljez M-53, kalibra 7.9 milimetara, ručno pravljenu pušku nepoznatog kalibra, 40 komada streljiva kalibra 7.9 milimetara i jedno streljivo kalibra 12.7 milimetara.

 

Policija podsjeća na akciju „Manje oružja – manje tragedija“, koja je i dalje aktualna u okviru koje građani mogu policiji predati oružje, minsko eksplozivna sredstva i streljivo bez straha od kažnjavanja i to vremenski neograničeno. Nakon odluke o dragovoljnoj predaji oružja, potrebno je pozvati policiju na broj telefona 192 i policija će doći na dogovorenu lokaciju radi preuzimanja ubojitih sredstava na siguran način.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA I SAVJETUJE

Autor - 18/07/2013 0
Na području Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom ove godine nisu zabilježeni događaji utapanja osoba, dok se u 2012. i 2011. godini…