OPĆINA NOVA KAPELA

844 0

NOVA KAPELA, 13. listopada 2016. – U Općini Nova Kapela postavljen je fitness, a ideja vježbališta na otvorenom trenutačno je među popularnijim fitness rješenjima. Osim što su po zdravlje sportaša i rekreativca daleko zdravija,

idealna su mjesta besplatne zabave i druženja kako mladih tako i starijih. Ovom se disciplinom može stvarno svatko baviti, bez obzira na spol, dob ili tjelesnu pripremljenost.

 

S obzirom da je fitness park vezan uz postojeće nogometno i malonogometno igralište te uz dječje igralište, na taj način se omogućuje kvalitetan sadržaj za sve rekreativce, sportaše kao i za naše sportske klubove kako bi imali više mogućnosti u planiranju i programiranju treninga, a tako i za djecu i mlade te njihove roditelje.

 

Poticanjem i podržavanjem sportskih aktivnosti, Općina Nova Kapela ovim projektom nastoji poboljšati razinu kvalitete života svih mještana.

(Autor Općina Nova Kapela)

Related Post

DAN OPĆINE NOVA KAPELA

Autor - 12/08/2010 0
Unatoč krizi uz potporu Županije nastavljeni svi projekti Voda potekla cjevovodom kroz Batrinu Novu Kapelu i Bili Brig NOVA KAPELA,…