OPĆINA NOVA KAPELA

2686 0

NOVA KAPELA, 13. listopada 2016. – U Općini Nova Kapela postavljen je fitness, a ideja vježbališta na otvorenom trenutačno je među popularnijim fitness rješenjima. Osim što su po zdravlje sportaša i rekreativca daleko zdravija,

idealna su mjesta besplatne zabave i druženja kako mladih tako i starijih. Ovom se disciplinom može stvarno svatko baviti, bez obzira na spol, dob ili tjelesnu pripremljenost.

 

S obzirom da je fitness park vezan uz postojeće nogometno i malonogometno igralište te uz dječje igralište, na taj način se omogućuje kvalitetan sadržaj za sve rekreativce, sportaše kao i za naše sportske klubove kako bi imali više mogućnosti u planiranju i programiranju treninga, a tako i za djecu i mlade te njihove roditelje.

 

Poticanjem i podržavanjem sportskih aktivnosti, Općina Nova Kapela ovim projektom nastoji poboljšati razinu kvalitete života svih mještana.

(Autor Općina Nova Kapela)

Related Post

ŠETANA KOLA – Rosa rosi, kiša pada

Autor - 18/05/2010 0
BATRINA/ STARA KAPELA, 16. svibnja 2010. – Zahvaljujući Folklornom ansamblu Broda, Kud-u „Šokadija“ Batrina, Braniteljskoj poljoprivtrednoj zadruzi Stara Kapela, Udruzi…

NA RADOST DJECE

Autor - 24/07/2014 0
NOVA KAPELA 24. srpnja 2014. – Udruga „Sveti Antun“ Batrina na radost djece u subotu organizira „Čarobnu pričaonicu“.